Je suis là!
Door: Rian
Blijf op de hoogte en volg Rian
29 Januari 2010 | Frankrijk, Caen
Na een reisje van Liège naar Gare du Nord in Paris, van Gare du Nord naar St. Lazare en dan verder naar Caen ben ik aangekomen:D Ik zit nu op m'n kamertje dat nog een beetje iets weg heeft van een gevangeniscel, maar daar zal ik snel verandering in brengen.
Zoals de meeste weten heeft mijn rug problemen. Mijn rug noemt het een hernia, ik noem het alle scheldwoorden die bestaan, maar die ik hier niet ga benoemen. Mijn rug heeft dus een probleem. Ik niet, nee mijn rug. Dus die rug dacht laat ik eens even die problemen, de problemen maken voor Rian. Merci. Dit houdt in dat ik niet recht kan lopen of staan en zitten is een ramp. Kortom: Merde!
Maar pijnstillers en flink wiebelen als je zit doen wonderen.. Dus mijn fysieke toestand is ietsje minder, maar mijn humeur daarentegen is uitermate goed! Vanavond ga ik stappen met een aantal mensen die hier ook op de campus wonen. Ik heb er zin in!! En ja pap en mam, ik zal rustig aan doen.
Oja....
Rian heeft vastgezeten in de poortjes van de metro. Ze dacht dat zij en de grote tas wel samen door het poortje zouden passen. Niets is minder waar. Rian zit vast, het hele systeem blokkeert en 4 mannen hebben Rian moeten bevrijden.. Één man vraagt of Rian even over het hekje wilde stappen. Natuurlijk wil ze dat met haar jurkje aan. Het zag er allemaal heel charmant uit en met behulp van de 4 kerels is Rian dan uiteindelijk toch nog aan de andere kant van het poortje weten te komen. Eind goed, al goed.
Lieve mensen, voor degene die carnaval gaan vieren vanavond of een deze dagen: ALAAF!
En voor de niet-carnavalisten: Probeer het toch eens uit en dus alsnog: ALAAF!
Liefs x Rian.
D. Een föhn
29 Januari 2010 - 17:41
Zehra Kaya:
Heeey Rianneke!
Goed om te horen dat je bent aangekomen, mét gestuntel van de metro's:p En je wordt ook nog eens meteen geholpen door 4 mannen, haha,
Wel vervelend dat je met je rug zit:( hoop dat het snel overgaat want dat is niet zo fijn, zeker niet als je niet thuis bent.
Trouwens ik vind het ook jammer dat ik carnaval moet missen:( maarja dat halen we volgend jaar wel weer in.
Doe het rustig aan en veel plezier!!
Kuskus Zehra -
30 Januari 2010 - 13:15
Carla En Piet:
Fijn dat je goed bent aangekomen ondanks je rugproblemen en beklemd zitten in metropoortjes. Hou jezelf in beweging, pak je pijnstillers en over twee dagen is het weg!!
Greetz in La douce France -
30 Januari 2010 - 14:01
Dorine:
heei riann!;)
Gelukkig ben je goed aangekomen!
Stoute rug heeft riann!hihi..
haha die actie bij de metroo ,, egt iets voor ozze slimme rian :P haha grapjeee
veel plezier nog!!
knuf dorine -
30 Januari 2010 - 16:19
Floor De Smet:
Rianenfrance staat als bladwijzer onder snelkeuze ;)
Have fun chica, maar gaat vast helemaal goed komen!!
Besitosxx -
30 Januari 2010 - 16:47
Nina:
D natuurlijk. Het meest essentiele voorwerp uit je hele tas.
Gewoon wat bloemen tekenen op de muren van je gevangenis en het komt helemaal goed.
Wb dat vastzitten in het poortje/blokkeren van het hele systeem en bij het stappen over het poortje waarschijnlijk ook het blokkeren van vier mannen: Zo zie je maar weer dat uiteindelijk alles goed komt. En anders niet lang hellen, Nina bellen, of toch gewoon een broek aan doen.
Wb die rugproblemen: Carla en Piwo hebben al goed advies gegeven. Maar mocht dat nou niet helpen, kun je altijd nog het volgende proberen: drie flessen Franse wijn en een croissant.
Alaaf! -
30 Januari 2010 - 19:04
Lon:
hey sjat
gezellig met die mannen bij de metro,haha
heb je de kamer al RIAN gemaakt, ga zo ff naar unforgiven denk ik, en was het stappen leuk?
dikke kus je zus -
30 Januari 2010 - 19:23
Salut!
Leuk dat je mij had bericht:) Hier eentje vanuit Aix. Tof dat je heel bent aangekomen, ondanks de poortjes :P
Balen van je rug zeg! Hopen dat het heel snel over is. Ook leuk dat je al mensen hebt ontmoet. Hier moeten we dat nog doen.. ik weet niet waar ze zich verstoppen maar de gangen zijn akelig leeg iedere dag.
On verra!
X -
30 Januari 2010 - 21:49
Manoe:
Rian, Rian toch.
Dat is ook echt iets voor jou haha. Waren het wel leuke mannen;) Heb je je eerste stapavond overleefd?
Succes met je rug!
Kus -
31 Januari 2010 - 09:48
Honnybonny:
Hoi mupke,
Nou.. ich huurde gister van dien peurtjesverhoal.. Loog hielemoal dubbel, zoog ut hielemoal vur mich!! Èch geweldig! Gelukkig hubs se (ondanks diene ruk) nog waal dien Rianacties!! Hossa!!
En.. Ich doem hie veur dich, det diene ruk sjnel sjtop mit plòguh! Nondedjuu!!
Gisteraovend, The Unforgiven, waas HENDIG VET!!! Degelijk rockuh!! En noe.. bietje dreug keel waal joh.. ;)
Tot euver twie wèkuh.. jont ver aan um!!
Dieke dieke dieke kus, Bonito.. en un kusje van ut menke bòvuh dien bèdje!! -
31 Januari 2010 - 12:19
Rupke D:
nou rianke..kindj..kump goot..mer doo rustig aan..mos nog veule jaaruh..dus dee ruk is wel belangrijk...goo mer goot stappu..drink 1-uh goeie..en dee ruk pijn is vuur enkele oeruh euver....mos do ooch mer de carnaval introduceren..lekker verkleidj op de mert rondrennuh....en al-aaf roopuh...amuseer dich..luk waal..weet ich zeker...doeiiii -
01 Februari 2010 - 10:53
Fiona En Dirk:
Hallo lieve rietje pietje!!!
Haha ik zie het ook helemaal voor me rian vast tussen de poortjes!!
Ben nu toch wel benieuwd wat je dan bent vergeten :)
Haha ik zal woensdag ook vast wel iets gaan vergeten ;)
In iedere geval een toptijd daar en ik mis je nu al!!!
XxX Fioon en Dirk -
01 Februari 2010 - 11:10
Milou:
BOnjour madame Rian..
'Paturain de croissant de boulangerie.. Ik ben ram een fransman!';)
Leuk om ff je geweldige verhaal te lezen.. Maar over het poortje klimmen was moeilijk door het rokje ofwa? en het compleet scheef lopen geeft daarbij geen problemen haha..
Flapdrol..
Hoop dat het nu was beter gaat met je rugje.. Want Private Ryan kan dat nu niet gebruiken he, zo dicht bij het D Day strand..;)
Heel veel plezier nog!!!
wat betreft de quiz.. Ik ga voor de camera.. Want de fohn heb ik eigenhandig nog in je overvolle tas gepropt.. Wat het vastzitten in het poortje wel verklaart haha..
hele dikke kus.. En tot de carnaval.. Hossa!
xxx mi
01 Februari 2010 - 13:36
Carla:
hio rian ik ben aan het wachten op een reactie van jou heb je de pen al leeg ofwat is het probleem .verder sneeuwt het dikke vlokken en is alles goed starks naar onze jarige lon xxmam -
01 Februari 2010 - 21:54
Annelies:
Prachtig zo'n aankomst op Gare du Nord.
Jou zullen ze daar niet meer vergeten!
Vervelend van je rug en hopelijk gaat dat snel weer over!!!!!
Veel succes en plezier.
Groetjes en dikke kus.